Napigasi Florida International Trade Expo

Lalajo pidéo pidéo pondok pikeun diajar langkung seueur ngeunaan platform acara virtual sareng kumaha hubunganana sareng paméran.

Versi Tarjamahan Inggris
Vérsi Tarjamahan Spanyol

Paméran Maya Multi Séktor Florida
Produk unggulan sareng
Services

Enterprise Florida, Inc. (EFI), agénsi pamekaran ékonomi sareng perdagangan resmi pikeun Propinsi Florida, resep nampilkeun Florida International Trade Expo anu pangpayunna, paméran maya anu langkung ti 150+ panyadia produk sareng jasa nagara.

Saha Anu Kedah Hadiran?

Agén, distributor, pembeli, wawakil, sareng wholesalers milari produk kualitas luhur pikeun distribusi sareng penjualan di Éropa, Amérika Latin sareng Karibia, Kanada, Mexico, Afrika, Asia sareng Wétan Tengah.

Expo nampilkeun kasempetan maya anu teu aya watesna!

Sambungkeun sareng Pameran florida
Susun Rapat Virtual
Jaringan sareng réncang Industri
tingali eusi média langsung

Nyambungkeun anjeun sareng pengambil keputusan Florida tina sababaraha rupa industri.

Sektor industri tiasa kalebet, tapi henteu diwatesan ku:

  • Automotive
  • Penerbangan sareng Aeroangkasa
  • Produk Gedong
  • Téhnologi Bersih
  • Barang Konsumen
  • Atikan & Latihan
  • Jasa Keuangan & Profesional
  • Seuneu & Kasalametan
  • Produk Produk
  • pamarentah
  • Kaséhatan & Beauty
  • Parabot Industrial & Pasokan
  • Téknologi informasi
  • Élmu Kahirupan & Téhnologi Médis
  • Logistik, Distribusi & Infrastruktur
  • Alat-alat Laut & Parahu
  • Seaborts
  • Sareng Langkung!

Lasut acara langsung? Platform virtual ayeuna kabuka pikeun nu datang.

Parantos didaptarkeun?

Platform Acara sayogi 30-dinten saatos acara.

Acara ieu disponsoran sareng didukung ku:

Inpormasi kontak

surélék floridaexpo@enterpriseflorida.com upami anjeun ngagaduhan patarosan ngeunaan ilubiung sareng ngadaptar pikeun Florida International Trade Expo.