Lundrimi në Ekspozitën Ndërkombëtare të Tregtisë në Florida

Shikoni një udhëzues të shkurtër për video për të mësuar më shumë rreth platformës së ngjarjeve virtuale dhe si të ndërveproni me ekspozuesit.

Versioni i Përkthimit Anglisht
Version Spanjisht i Përkthimit

Një vitrinë virtuale multi-sektoriale e Floridës
Produktet kryesore dhe
Sherbimet

Enterprise Florida, Inc. (EFI), agjencia zyrtare e zhvillimit ekonomik dhe tregtar për shtetin e Florida, është e kënaqur të paraqesë Ekspozitën e Tregtisë Ndërkombëtare Florida, për herë të parë, një vitrinë virtuale prej 150+ ofruesve kryesorë të produkteve dhe shërbimeve të shtetit.

Kush duhet të marrë pjesë?

Agjentë, shpërndarës, blerës, përfaqësues dhe tregtarë me shumicë që kërkojnë produkte me cilësi të lartë për shpërndarje dhe shitje në Evropë, Amerikën Latine dhe Karaibet, Kanada, Meksikë, Afrikë, Azi dhe Lindjen e Mesme.

Expo paraqet mundësi të pakufishme virtuale!

Lidhu me Ekspozuesit e Floridës
Organizoni Takime Virtuale
Rrjeti me kolegët e industrisë
shikoni përmbajtje të drejtpërdrejtë të medias

Duke ju lidhur me vendimmarrësit nga Florida nga një larmi e madhe e industrive.

Sektorët e industrisë mund të përfshijnë, por nuk kufizohen në:

 • Automobilistik
 • Aviacioni & Hapësirë ​​ajrore
 • Produkte Ndertimi
 • Teknologjia e pastër
 • Mallrat e Konsumit
 • Arsimore & Trajnuese
 • Shërbime Financiare dhe Profesionale
 • Zjarret & Siguria
 • Prodhimeve Ushqimore
 • Qeveri
 • Shëndeti dhe Bukuria
 • Pajisjet dhe furnizimet industriale
 • Teknologjisë së Informacionit
 • Shkencat e Jetës dhe Teknologjia Mjekësore
 • Logjistika, Shpërndarja dhe Infrastruktura
 • Pajisje Detare & Varka
 • portet detare
 • Dhe me shume!

Të ka humbur ngjarja drejtpërdrejt? Platforma virtuale aktualisht është e hapur për vizitorët.

E regjistruar tashme?

Platforma e Ngjarjeve është në dispozicion 30 ditë pas ngjarjes.

Kjo ngjarje sponsorizohet dhe mbështetet nga:

Të dhënat e kontaktit

Email floridaexpo@enterpriseflorida.com nëse keni pyetje në lidhje me pjesëmarrjen dhe regjistrimin në Florida International Trade Expo.