Навигација по меѓународната трговска изложба во Флорида

Погледнете кратко видео упатство за да дознаете повеќе за платформата за виртуелни настани и како да комуницирате со изложувачите.

Верзија за превод на англиски јазик
Верзија за превод на шпански јазик

Мулти-секторска виртуелна изложба на Флорида
Водечки производи и
Услуги

Enterprise Florida, Inc. (EFI), официјалната агенција за економски и трговски развој за државата Флорида, е задоволство да го претстави првото меѓународно трговско изложба на Флорида, виртуелна изложба на 150+ водечки даватели на производи и услуги во државата.

Кој треба да присуствува?

Агенти, дистрибутери, купувачи, претставници и трговци на големо кои бараат високо квалитетни производи за дистрибуција и продажба во Европа, Латинска Америка и Карибите, Канада, Мексико, Африка, Азија и Блискиот исток.

Експо претставува безгранични виртуелни можности!

Поврзете се со изложувачите на Флорида
Организирајте виртуелни состаноци
Мрежа со врсници во индустријата
прегледајте медиумски содржини во живо

Поврзување со носителите на одлуки од Флорида од широк спектар на индустрии.

Индустриските сектори може да вклучуваат, но не се ограничени на:

 • автомобилски
 • Воздухопловство и воздухопловство
 • Градежни производи
 • Чиста технологија
 • Производи за широка потрошувачка
 • Образовни и обуки
 • Финансиски и професионални услуги
 • Пожари и безбедност
 • прехранбени производи
 • Владата
 • Здравје и Убавина
 • Индустриска опрема и материјали
 • Информатичка технологија
 • Науки за живот и медицинска технологија
 • Логистика, дистрибуција и инфраструктура
 • Морска опрема и чамци
 • Пристаништа
 • И повеќе!

Го пропуштивте настанот во живо? Виртуелната платформа во моментов е отворена за посетители.

Веќе сте регистрирани?

Платформата за настани е достапна 30 дена по настанот.

Овој настан е спонзориран и поддржан од:

Контакт информации

Е-пошта floridaexpo@enterpriseflorida.com ако имате прашања во врска со учеството и регистрирањето на меѓународната трговска изложба во Флорида.