Pencet / Media

Apa Ekspo Perdagangan Internasional Florida?

Ing Oktober 2020, Enterprise Florida, Inc. (EFI) ngumumake Pameran Dagang Internasional Florida sing kapisan, pameran virtual produk lan layanan ekspor Florida. Florida minangka negara bagian AS sing pertama sing ngatur acara dagang virtual kaya ngono. Ekspo Perdagangan Florida bakal ditindakake tanggal 16-18 Maret 2021.

Platform online global iki bakal nyambungake perusahaan cilik lan menengah Florida kanthi langsung karo pamirsa bisnis manca ing saindenging jagad sing kepincut karo produk lan layanane.

Nalika organisasi perdagangan nasional lan global wis transisi menyang pameran perdagangan virtual wiwit pandemi diwiwiti, ora ana negara AS sing nganakake acara eksklusif sing nyorot bisnis cilik lan aset industri.

Expo narik 180 perusahaan lan organisasi Florida. Enterprise Florida target target 5,000 total pamiarso saka saindenging jagad sajrone acara telung dina kasebut. Pengunjung kalebu Agen, distributor, pembeli, wakil, lan grosir sing golek produk bermutu kanggo distribusi lan adol ing Eropa, Amerika Latin lan Karibia, Kanada, Meksiko, Afrika, Asia lan Timur Tengah. Mitra sing ndhukung acara kasebut kalebu Layanan Komersial AS, kantor internasional EFI lan sawetara asosiasi perdagangan lan industri.

Expo bakal nggunakake teknologi acara tematik virtual paling anyar, kalebu aula pameran mewah sing nampilake kabeh pameran Florida, penjadwal virtual kanggo njaluk rapat video karo para peserta pameran; pusat inovasi; kamar pers; kesempatan jaringan, lan informatif, webinar khusus topik saben esuk wiwit 10:00 esuk nganti 11:30 esuk ET. Industri kalebu penerbangan lan aerospace, ilmu urip, teknologi informasi, layanan finansial lan profesional, manufaktur, lan sektor industri kunci liyane ing saindenging Florida.

Yen sampeyan kepengin melu pameran ing Florida International Trade Expo, hubungi floridaexpo@enterpriseflorida.com .

Sing Enterprise Florida, Inc.

Enterprise Florida, Inc. (EFI) minangka kemitraan publik-pribadi ing antarane bisnis Florida lan pimpinan pamrentahan lan minangka organisasi pangembangan ekonomi utama ing negara bagian Florida, AS. Misi EFI yaiku nggedhekake lan nggawe macem-macem ekonomi negara liwat nggawe lapangan kerja.

EFI minangka entitas utama negara kanggo perdagangan lan pengembangan ekspor, ndhukung luwih saka 60,000 bisnis ekspor Florida. Sajrone dasawarsa pungkasan, total nilai perdagangan barang Florida meh tikel, tekan $ 153.6 milyar ing taun 2019.

Perusahaan Florida tumindak minangka panyedhiya utama kanggo para pembeli ing puluhan negara ing saindenging jagad, ngirim barang sing digawe kanthi lokal ing Florida, ing papan liya ing Amerika Serikat, utawa ing negara liya. Florida uga minangka gerbang sing apik banget kanggo perusahaan non-AS sing adol barang menyang pasar Amerika Serikat sing jembar.

EFI uga njaga jaringan 18 kantor internasional sing ngupayakake promosi ekspor Florida lan investasi langsung asing menyang Florida saka pasar masing-masing. Ditarik karo ekonomi sing gedhe lan berkembang, lingkungan bisnis sing stabil, lan tenaga kerja internasional, investasi bisnis anyar saka saindenging jagad iki tumuju Florida saben taun, dadi salah sawijining tujuan paling dhuwur ing AS kanggo FDI.

Perusahaan internasional nggunakake Florida kanggo ngakses pasar anyar ing Amerika Latin lan Karibia, uga pasar AS sing jembar.

Bisnis Apa sing Dipamerake ing Acara kasebut?

Rekrutmen pameran kanggo acara kasebut bakal diterusake sajrone sawetara wulan mbesuk nanging kita bakal ngirim dhaptar perusahaan sing dianyari sing wis cadangan papan.

Perusahaan saka sektor ing ngisor iki bakal nampilake:

  • Penerbangan & Aeroangkasa
  • Teknologi Resik
  • Pertahanan & Keamanan Dalam Negeri
  • Layanan Keuangan & Profesional
  • Teknologi informasi
  • Ilmu Urip & Teknologi Kedokteran
  • Logistik, Distribusi & Infrastruktur
  • Peralatan & Kapal Laut
  • Pabrikan kayata Barang Konsumen, Kesehatan lan Kecantikan, Produk Panganan, Peralatan & Perlengkapan Industri, lan liya-liyane
Pira Kayane Pameran Perusahaan Florida?

Biaya registrasi yaiku $ 1,060 lan EFI nawakake dana pameran dagang virtual sing bisa dibalekake kanggo perusahaan sing memenuhi syarat kanggo nutupi biaya registrasi.

Apa Regane Pengunjung kanggo Rawuh ing Ekspo Dagang?

Registrasi gratis kanggo pamiarso acara.

Apa Pers Bisa Rawuh ing Ekspo Dagang?

Ya, rawuh ing acara kasebut bebas kanggo pers.

Apa Aku Bisa Jadwal Wawancara karo Pameran lan / utawa Staff EFI?

Ya, kita bakal nuduhake jadwal pameran lan staf EFI sing bakal siyap ngobrol karo pers ing minggu-minggu sadurunge acara kasebut.

Pencet Kontak

Brian Mimbs | Telp: 1+ 850-294-0083 | Email: media@enterpriseflorida.com