Navigasi Ekspo Perdagangan Internasional Florida

Tonton tutorial video cendhak kanggo sinau luwih lengkap babagan platform acara virtual lan cara sesambungan karo peserta pameran.

Versi Terjemahan Inggris
Versi Terjemahan Spanyol

Pameran Virtual Multi-Sektor ing Florida
Produk Utama lan
layanan

Enterprise Florida, Inc. (EFI), agensi pangembangan ekonomi lan perdagangan resmi kanggo Negara Bagian Florida, seneng nampilake Pameran Dagang Internasional Florida sing kaping pisanan, pameran virtual saka 150+ panyedhiya produk lan layanan utama negara kasebut.

Sing Kudu Rawuh?

Agen, distributor, pembeli, wakil, lan grosir sing golek produk bermutu kanggo distribusi lan adol ing Eropa, Amerika Latin lan Karibia, Kanada, Meksiko, Afrika, Asia lan Timur Tengah.

Expo nyedhiyakake kesempatan virtual tanpa wates!

Sambungake karo Pameran florida
Atur Rapat Virtual
Jaringan karo kanca Industri
ndeleng konten media langsung

Nyambungake sampeyan karo Florida sing nggawe keputusan saka macem-macem industri.

Sektor industri bisa uga kalebu, nanging ora winates kanggo:

  • Automotive
  • Penerbangan & Aeroangkasa
  • Produk Bangunan
  • Teknologi Resik
  • Barang konsumen
  • Pendidikan & Latihan
  • Layanan Keuangan & Profesional
  • Geni & Keamanan
  • Produk Pangan
  • Government
  • Kesehatan & Kecantikan
  • Peralatan & Perlengkapan Industri
  • Teknologi informasi
  • Ilmu Urip & Teknologi Kedokteran
  • Logistik, Distribusi & Infrastruktur
  • Peralatan & Kapal Laut
  • Laut
  • Lan liyane!

Ora kejawab acara langsung? Platform virtual saiki mbukak kanggo pengunjung.

Wis ndhaptar?

Platform Acara kasedhiya acara kirim 30 dina.

Acara iki disponsori lan didhukung dening:

Informasi Kontak

email floridaexpo@enterpriseflorida.com yen sampeyan duwe pitakon babagan melu lan ndhaptar Florida International Trade Expo.